Prioritetete për Shkupin!

Vizioni im për Shkupin është një qytet që do të ushqejë traditën dhe do të shikojë nga e ardhmja. Shkupi si një qytet ekologjikisht i pastër, pa trafik të rënduar, me infrastrukturë cilësore të qytetit. Qytet siç e meritojnë të gjithë shkupjanët, me jetë cilësore sportive dhe kulturore. Qytet në të cilin ia vlen të jetohet dhe për të cilin do të jemi krenarë. Për një Shkup modern dhe evropian!

Trafiku

Kaosi i trafikut në Shkup do të përfundojë nëse kemi transport publik lehtësisht të arritshëm dhe modern. Detyrimi dhe përparësia jonë në punën tonë është të investojmë në lidhje të shpejta midis vendbanimeve kryesore në qytet, dhe në të njëjtën kohë t’i zvogëlojmë bllokimet në qytet. Shkupjanët kanë nevojë për hapësirë ​​parkimi, veçanërisht në qendër të qytetit, por hapësirë ​​parkimi me çmime të përshtatshme dhe të përballueshme për çdo banor. Ne do të mbështesim transportin alternativ dhe do të përpiqemi të rrisim numrin e çiklistëve në qytet duke modernizuar më tej sistemin e marrjes me qira të biçikletave.

Cilësia e jetesës

Oferta ime përbëhet nga zgjidhje të shpejta dhe efikase që do të sigurojnë një jetë të mirë dhe cilësore për të gjithë shkupjanët. T’i jepet fund kaosit urban, zgjidhja e problemin me qytetin e papastër, krijimi i zonave të reja të gjelbra janë pjesë e programit për ngritjen e cilësisë së jetës së bashkëqytetarëve tanë. Shkupi sot po përballet me zhvillim të pabarabartë. Përderisa një pjesë e qytetit po merr vëmendje të fortë dhe hapa drejt urbanizimit dhe modernizimit, disa pjesë të Shkupit janë harruar dhe përballen me probleme që duhet të harrohen në shekullin e kaluar. Unë do të kujdesem për të gjitha nevojat për një jetë dinjitoze siç e meriton çdo qytetar i Shkupit.

Shpirti i Shkupit

Shkupi ka nevojë për zhvillim të shpejtë në një metropol modern dhe evropian, dhe njëkohësisht duke e ruajtur traditën . Kultura duhet të jetë një hapësirë ​​për njohjen e modernizmit dhe traditës së Shkupit, ku potencialet krijuese, kulturore dhe arsimore marrin nxitje për të formuar të ardhmen e tyre. Së bashku ne do ta bëjmë Shkupin një qytet evropian të kulturës. Por një qytet pa të rinj nuk ka të ardhme. Të rinjtë, pavarësisht nga niveli i tyre i arsimimit, duhet të marrin vendin e merituar në qytetin e Shkupit. Shqetësimet për të ardhmen e tyre dhe emigrimi, mungesa e hapësirës për të rinjtë janë të vazhdueshme. Por ne kemi një plan. Me zgjidhje të shpejta dhe efikase ne do t’u tregojmë të rinjve se vendi i tyre është në shtëpi – në Shkup!

Njihuni me kandidaten tonë, kryetaren e ardhshme

Nënë. Grua. Shkupjane

Unë jam Danella Arsovska. Njerëzit e tjerë do të thonë se unë jam një person me integritet. Unë kryesisht e shoh veten si një person që dëshiron të ofrojë zgjidhje për problemet e njerëzve përreth meje. Shkupjane e lindur, e cila njohuritë dhe ekspertizën e saj i vë në funksion për të gjithë bashkëqytetarët e mi.

Ndiqeni kampanjën tonë

Pyetni Danella Arsovskën

Të dashur shkupjan dhe shkupjane, të gjitha pyetjet që keni për mua dhe ekipin tim, si dhe të gjitha idetë që keni për Shkupin tonë, dërgojini në

Bashkohu me mua!